Løyvehaver

Fremtind Forsikring

Jobber du aktivt med å skaffe din bedrift langturer ? Det er en kjent sak at de som ligger mest på riksveiene bulker mindre en gjennomsnittet av sjåførene ellers i landet. Forsikrings-bransjen er også klar over fordelen med å kapre disse som kunder. Vi vil ha en forsikringsavtale som gjenspeiler lav-risiko kunder. Vi representerer ryggraden i forsikringsselskapene!

1. For å få det beste tilbudet må dere ha bekreftelse på at dere er betalende kunder på sidene våre.

2. For å få den gunstigste forsikringsavtalen må du legge frem skade-historikk fra ditt nåværende forsikringsselskap.

Fremtind Forsikring AS
Kontaktperson : Odin Stangvik
+47 905 93 608

 

Fordeler

Det er mange fordeler å være på flytaxi.as. sine nettsider. En viktig fordel er at det er bra for lommeboken. Hvem vil vel ikke ha billigere taxi i innkjøp og billigere forsikring med samme vilkår som tidligere.

Vi har også forskjellige nettsider tilknyttet til de forskjellige flyplassene i Norge. Det vil være forskjellige tilbud i forskjellige distrikter.

Les om det vi jobber med for våre løyvehavere videre på siden her.

Billigere Taxi

De løyvehavere som benytter seg av flytaxi.as skal ha en ekstrarabatt i tillegg til alle andre rabatter som er blitt gitt. Det vil si: Når du har fått prisen på din taxi med de vanlige rabattene, da gir du bekreftelsen fra oss at du også er medlem her. Da får du flytaxi-rabatten i tillegg. Få en bekreftelse på at du er registrert medlem på flytaxi.as før du går til nytt innkjøp av Taxi neste gang. Det lønner seg!
Du må ha vært betalende kunde i minst 3 måneder for å få denne rabatten.

En bedre drivstoffavtale

Når det gjelder billigere diesel og bensin er dette noe det jobbes med nå.

Når vi legger alle rabatter sammen så skal det være økonomisk lønnsomt å være kunde hos oss. Flytaxi.as jobber for å kunne tilby løyvehavere som registrerer seg på siden flest mulig fordeler. Bedre forsikringsavtaler og bedre tilbud på taxi ved innkjøp. Selvsagt skal også billigere drivstoff være en del av pakka som kunde av flytaxi.as. Så fort nye avtaler er inngått legger vi det ut for dere her på denne siden.